KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN APPARTEMENT?

De huurvoorwaarden

Ben je overenthousiast geworden na het zien van de woningen en wil je dolgraag huren in BLOK59? Check dan eerst of je in aanmerking komt! Om te kunnen huren moet je immers voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle typen appartementen.

Zo worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal één jaar. Daarnaast is de huurdersnorm vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal vier maal de huurprijs. Dit betekent dat wanneer je een appartement wilt huren van € 850,- per maand, je minimaal een bruto maandinkomen moet hebben van 4 x € 850,- = € 3.400,- . Let wel: neem je maandinkomen inclusief je vakantiebijdrage en eventuele vaste toeslagen! Het inkomen van je partner mag je meenemen in deze berekening. Do the math!

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde creditcheck. Daarvoor moeten wij een aantal van je persoonlijke gegevens, zoals legitimatie, inkomsten en woonsituatie kunnen inzien. Een overzicht van de benodigde documenten en een toelichting op de voorwaarden vind je hier.

De huurvoorwaarden

*De huurprijzen zijn exclusief voorschot servicekosten, welke dient te worden voldaan via een automatische incasso. De eenmalige borg bedraagt bij alle appartementen minimaal één maal de maandhuur.

Voldoe je niet direct aan de eisen of twijfel je over je situatie, ons verhuurteam kan jouw persoonlijke situatie beoordelen.

Verhuurteam Blok59
ACM Vastgoedmanagement
Telefoonnummer: 024-3820008
E-mail: info@blok59.nl