Wonen op BLOK59

in een luxe appartement

Hier woon je middenin de dynamiek van Strijp-S

SKY-HIGH

Na het succes van BLOK61 en BLOK63 vind je de hotspot voor creativiteit en ontspanning op het oude Philipsterrein in Eindhoven. En wonen, dat doe je in je eigen appartement op BLOK59. Industrieel, hip en met de gemakken van nieuwbouw. Prachtige huurappartementen in dit extra hoge wooncomplex. BLOK59 zal 156 appartementen tellen. Bovenin heb je een fantastisch uitzicht over de stad, maar ook in de lager gelegen appartementen is het heerlijk wonen!

BLOK59 torent straks hoog boven BLOK63 en BLOK61 uit. Dit complex vol luxe appartementen wordt de — letterlijke — eyecatcher van het hippe Strijp-S. Dat dit industriële plekje in Eindhoven zo ontzettend populair is, is geen verrassing. Hier gebeurt het. Van unieke concept stores tot bruisende bars — dit is de meest creatieve en artistieke leefomgeving in het zuiden van Nederland. En, geloof ons, hier wíl je gewoon wonen!

Luxe en stijlvol wonen

DE APPARTEMENTEN

Of je nu ruim en groots of juist knus en klein wilt wonen — in BLOK59 vind je het. Welk type je ook kiest, het is allesbehalve standaard. De hogere plafonds, de vele raampartijen en het luxe karakter maken de appartementen tot een unieke woonplek. Alle comfort van nieuwbouw in een schitterend appartement.

Naar de appartementen!

Compleet en helemaal af!

INTERIEUR

Zowel de keuken, de badkamer als het toilet zijn in elk appartement tot in detail afgewerkt. Immer stijlvol, modern en luxe. Daar hoef je niet meer naar om te kijken, alleen maar van te genieten!

Meer over het interieur

Hoe kom ik in aanmerking voor BLOK59?

PROCEDURE

Wil je weten hoe de procedure verloopt voor de verhuur van deze prachtige appartementen? Klik dan door!

Meer over de procedure

En hier vind je BLOK59, in het hart van Strijp-S

BLOK59