Veelgestelde vragen

FAQ

Wat wordt verstaan onder bruto jaarinkomen?


Het bruto jaarinkomen bereken je door je bruto maandsalaris te vermenigvuldigen met 12. Dit bedrag vermenigvuldig je met 1,08 (vakantiebijslag). Indien je nog een vaste extra maand ontvangt kun je die bij dit getal optellen. Dit totaal is je bruto jaarinkomen. Let op: alleen vaste toeslagen mag je meenemen in de berekening. Je bruto maandinkomen is dan je bruto jaarinkomen gedeeld door 12!


Ik voldoe niet helemaal aan de gestelde inkomenseisen, kan ik toch huren?


Indien je met jouw inkomen niet helemaal voldoet aan de inkomensnorm, beoordeelt ons verhuurteam jouw persoonlijke situatie en kunnen er aangepaste voorwaarden worden gehanteerd waardoor er in specifieke situaties alsnog een woning kan worden toegewezen. Hiervoor kun je contact opnemen met ons verhuurteam.


Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?


Ja. Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor leveringen en diensten. Daarnaast komen er kosten bij per maand voor de huur van een parkeerplaats en uiteraard je eigen kosten voor bijvoorbeeld elektriciteit, water, internet en televisie. De verwachte servicekosten zal tussen de € 50,- en € 60,- per maand bedragen. Zodra dit bedrag per appartement definitief is, wordt iedereen die is ingeschreven op de hoogte gebracht middels een nieuwsbrief.


Heb ik een berging tot mijn beschikking?


Bij elk appartement hoort een individuele berging. Deze is gelegen in het parkeergebouw direct achter BLOK59.


Waar kan ik mijn fiets stallen?


Je kunt je fiets stallen in de fietsenstalling in het parkeergebouw achter BLOK59. Deze fietsenstalling is toegankelijk voor alle bewoners.


Waar kan ik mijn auto parkeren?


Jij, als huurder van een appartement in BLOK59 krijgt de mogelijkheid om een bewonersabonnement af te sluiten bij Mobility-S, waarmee je toegang krijgt tot alle parkeerfaciliteiten op Strijp-S, waaronder de parkeergarage direct achter het appartementencomplex. Je kunt dit parkeerabonnement rechtstreeks afsluiten bij Mobility-S. De bewonerskorting wordt verstrekt onder voorwaarde dat je een getekende huurovereenkomst kunt overleggen. Voor de tarieven, voorwaarden en alle andere informatie ga je naar de website www.mobility-s.nl/parking-s.
Heb je vragen over het parkeren? Dan kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met Mobility-S.


Wat komt er op de begane grond van het gebouw?


Op de begane grond is er ruimte gereserveerd voor commerciële doeleinden. Op dit moment weten we nog niet precies wie deze ruimte gaat huren.


Wanneer worden de appartementen opgeleverd?


De oplevering van de appartementen zal in fases geschieden. Er zijn immers 156 appartementen en dat kan niet in 1x. We verwachten dat de eerste fase van oplevering in het tweede kwartaal van 2018 zal starten. Maar voor de exacte datum houden we je uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrieven en via deze website.