Appartementen in elke stijl

Dit zijn de types!

De 156 appartementen van BLOK59 bestaan uit 6 verschillende types die stuk voor stuk even uniek zijn. Om hebberig van te worden zelfs! Onderling vind je veel diversiteit, zowel in grootte alsook het wonen met of zonder leefruimtes. En hoewel de verschillen groot zijn, hebben alle types hetzelfde doel: wonen in jouw ultieme thuisbasis in het meest hippe deel van Eindhoven.

Huurprijs vanaf € 865,-

Type A

Type A heeft een open indeling, waardoor je een ruimtelijk gevoel ervaart. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is het blok waarin je keuken, badkamer, separaat toilet, berging én opbergkast zijn geplaatst. Kijk, da's handig: alle functionaliteiten bij elkaar en jij? Alle ruimte! Het appartement heeft een open living waar tal van plek is voor een 4-persoons eethoek, een kingsize bed en ruime hoekbank. Ook heeft de woning een balkon, waardoor je altijd even naar buiten kunt. Fijn!

Huurprijs vanaf € 1.125,-

Type B

Liever aparte kamers dan het open loftgevoel ervaren? Dan past type B wellicht beter bij jou. Het appartement heeft een ruime woonkamer mét open keuken, twee slaapkamers, een compacte badkamer en een separate berging én toilet. De highlights van dit fijne hoekappartement zijn zonder twijfel de vele raampartijen. Last but not least geniet je hier op zwoele zomeravonden – gewoon – op jouw eigen balkon van de laatste zonnestralen. Dat is pas genieten!

Huurprijs vanaf € 800,-

Type C

Door het open karakter van Type C oogt deze comfortabele studio verassend groots. De gigantische raampartijen zorgen voor veel licht en ruimte, waardoor het grootse karakter van Type C nog eens extra wordt benadrukt. Een ander pluspunt van dit appartement is de riante bijkeuken. De luxe, open keuken met inbouwapparatuur, compacte badkamer met smaakvol sanitair én het balkon maken dat je hier optimaal geniet. Welkom op Strijp-S!

Huurprijs vanaf € 830,-

Type D

‘Licht’ is het codewoord in deze luxe stadsstudio. Type D heeft, net als type A, een cube in het midden van de woning waarin alle functionaliteiten — koken, wassen en toiletteren — samen komen. Hierdoor houd je met gemak genoeg ruimte over voor jouw riante bed, 4-persoons eethoek én (hoek)bank. Er is zelfs nog plek voor een fijne werkplek!

Huurprijs vanaf € 1.300,-

Type E

Voor een ultiem wow-effect ben je hier aan het juiste adres. Type E bevindt zich namelijk op de hoger gelegen verdiepingen, die boven alle gebouwen op Strijp-S uittorenen. Het luxe appartement is voorzien van een imposante entree, een royale woonkamer met open keuken, een smaakvolle badkamer, twee slaapkamers, een extra berging én een apart toilet. En het beste van alles? Een riant buitenterras waar het uitzicht over Strijp-S elke dag weer adembenemend is.

Huurprijs vanaf € 1.600,-

Type F

Dit royale appartement heeft de uitstraling van een penthouse. De vele raampartijen in Type F zijn al een plaatje an sich, laat staan de ruime patio die binnen met buiten verbindt. Het smaakvolle appartement heeft een open hoekkeuken met inbouwapparatuur, een ruime badkamer, twee slaapkamers, een extra toilet én een extra berging. Need we say more?

Alle types op een rij