Wonen op BLOK59

IN EEN LUXE APPARTEMENT

Hier woon je middenin de dynamiek van Strijp-S

Na het succes van BLOK61 en BLOK63 vind je de hotspot voor creativiteit en ontspanning op het oude Philipsterrein in Eindhoven. En wonen, dat doe je in je eigen appartement op BLOK59. Industrieel, hip en met de gemakken van nieuwbouw. Prachtige huurappartementen in dit extra hoge wooncomplex. BLOK59 zal 156 appartementen tellen. Bovenin heb je een fantastisch uitzicht over de stad, maar ook in de lager gelegen appartementen is het heerlijk wonen!

SKY HIGH

BLOK59 torent straks hoog boven BLOK63 en BLOK61 uit. Dit complex vol luxe appartementen wordt de — letterlijke — eyecatcher van het hippe Strijp-S. Dat dit industriële plekje in Eindhoven zo ontzettend populair is, is geen verrassing. Hier gebeurt het. Van unieke concept stores en bruisende bars — dit is de meest creatieve en artistieke leefomgeving in het zuiden van Nederland. En, geloof ons, hier wíl je gewoon wonen!

GROEN & STADS

Of je nu ruim en groots of juist knus en klein wil wonen, in BLOK59 vind je precies wat je zoekt. Wat je ook kiest, het is altijd anders dan een standaard appartement. De hogere plafonds, de vele raampartijen en het luxe karakter maken deze appartementen tot een unieke woonplek.

STRIJP-S VIBES

Rauw, cool en industrieel — hier waan je je in de meest hippe wijken van New York en Berlijn. Dat je in werkelijkheid in het zuiden van Nederland woont, lijk je soms helemaal te vergeten. Strijp-S is het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Van winkelen bij Urban Shopper en flexwerken bij Seats2Meet tot borrelen bij Wine&Nuts — op Strijp-S bruist het steevast. Daarbij is de bereikbaarheid van deze hippe wijk bijzonder goed. Zo vind je om de hoek van jouw woning een NS-station en bereik je de snelwegen rondom Eindhoven binnen no-time.

En hier vind je BLOK59, in het hart van Strijp-S!

INTERESSE?

Schrijf je in!

Klik hier, schrijf je in en wij houden je op de hoogte!